Abonare la newsletter

Intrebari frecvente

1. Ce sunt Superalimentele?

Superalimentele reprezinta in egala masura alimente si remedii medicinale, avand elemente comune ambelor categorii. Superalimentele sunt plante extrem de bogate in elemente nutritive extrem de concentrate si de puternice, cu un efect extrem de benefic asupra sanatatii noastre. Superalimentele au capacitatea de a amplifica forta vitala si energia corpului fizic, reprezentand alegerea ideala pentru dinamizarea sistemului imunitar, a secretiei de serotonina, a apetitului sexual, dar si pentru purificarea si alcalinizarea corpului.

Continut extrem de ridicat de proteine, vitamine si minerale, dar si de polizaharide esentiale si acizi grasi esentiali, superalimentele pot fi considerate un adevarat combustibil pentru supereroul modern.

2. Cum folosesc pudrele din superalimente?

Puteți integra cu ușurință pudrele noastre în viața de zi cu zi. Folositi-le pentru piureuri, sucuri, fulgi de ovăz, iaurt, snacks-uri de casă, salate și sosuri sau orice doriți.

3. Cu ce cantitate de superalimente ar trebui sa incep?

Fiecare individ in parte este diferit si de aceea fiecare organism reactioneaza in mod diferit. Va recomandam sa incepeti cu cantitati mici si sa cresteti cantitatea treptat. Consumati multa apa deoarece superalimentele au un efect puternic detoxifiant.

4. Sunt aceste produse certificate ecologic?

Produsele noastre sunt certificate ecologic in afara de cele care nu poarta insemnul . Firma noastra este certificata de Certrom srl din anul 2014.

5. Cum se pastreaza superalimentele?

Superalimentele se pastreaza in pungile in care le-ati cumparat, cu fermoarul inchis. Incercati sa le expuneti cit mai putin la lumina soarelui  si ferite de umiditate.

Bazat pe OpenCart
Rawboost Smart Food Srl © 2019

Contactează-ne!

Locația noastră

Calea Ploiesti 29, Targoviste Dambovita

0345401455